Bersama Pn. Intan Azwani binti Azmi & Cik Nor Sabrina binti  Ismail
21 Oct 2021
21 Oct 2021
Aplikasi Zoom & Fb Live Pendaftar UMP,

Moh ikuti Siri Transformasi Eksekutif Perdana (STEP) secara dalam talian dengan perkongsian bertajuk 3P: PEPERIKSAAN, PENGANUGERAHAN, PENGIJAZAHAN - APA YANG PERLU ANDA TAHU? yang akan disampaikan oleh Cik Nor Sabrina Binti Ismail (Eksekutif Kanan) dan Puan Intan Azwani Binti Azmi (Eksekutif) dari Pusat Pengurusan Akademik, Jabatan Hal Ehwal Akademik & Antarabangsa seperti ketetapan berikut:

Tarikh            : 21 Oktober 2021 (Khamis)

Masa             : 10.00 pagi – 10.45 pagi

Aplikasi         : ZOOM

Link ZOOM

Klik di sini

Meeting ID: 991 2564 6068

Passcode: 598941

FB Live

Klik di sini

Objektif webinar diadakan adalah untuk memberi panduan dan mengetahui peranan yang dimainkan oleh Pusat Pengurusan Akademik di dalam melaksanakan hal ehwal yang berkaitan dengan perkhidmatan pengurusan akademik yang berkualiti kepada semua pemegang taruh universiti selaras dengan perancangan dan matlamat UMP.