Penutupan Sambutan Bulan Kebangsaan ke- 64 "Inspirasi Merdeka Hikmah Disebalik Covid -19 : Merdekakah Kita?"
17 Sep 2021
to
17 Sep 2021
Time
9:30 AM
Venue
Aplikasi Zoom,

JEMPUTAN BAGI PENUTUPAN SAMBUTAN BULAN KEBANGSAAN KE-64 PERINGKAT UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG.

Universiti Malaysia Pahang akan menganjurkan Penutupan Sambutan Bulan Kebangsaan ke-64 Peringkat Universiti Malaysia Pahang 2021 dan Webinar Inspirasi Merdeka Hikmah di sebalik Covid-19: Merdekakah kita? seperti ketetapan berikut :

Tarikh     : 17 September 2021 (Jumaat)

Aplikasi zoom   : Klik di sini

Masa      : 9.30 Pagi

Pakaian : Baju korporat

Sesi perkongsian menampilkan warga UMP yang terlibat secara langsung dengan penularan wabak yang menyeliputi dunia sejak tahun 2020. Perkongsian yang bakal memberikan manfaat dan impak dari segi sudut yang tidak mungkin dijangka akan di alami oleh warga UMP yang mungkin rakan seperjuangan tuan/puan di UMP.