Bersama Dato' Ahmad Fuaad Kenali
30 Aug 2021
Aplikasi Zoom dan Fb Live,

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

YH./ YBhg./ YBrs./ Dato'/ Datin/ Profesor/ Prof. Madya/ Dr./Ir./Ts./ Tuan/ Puan,

Moh ikuti Siri Transformasi Eksekutif Perdana (STEP) secara dalam talian dengan perkongsian bertajuk Kepimpinan dan Pengurusan Korporat yang akan disampaikan oleh Dato’ Ahmad Fuaad Kenali, Presiden & Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan UMW Holding Bhd dan Lembaga Pemegang Amanah Yayasan UMP seperti ketetapan berikut:

Tarikh: 30 Ogos 2021 (Isnin)

Masa: 10.00 pagi – 12.00 tengahari

Aplikasi: ZOOM

Link Zoom : Klik di sini

Meeting ID: 994 5976 0405

Passcode: 971934

FB Live : Klik di sini

Objektif webinar diadakan adalah untuk berkongsi dengan warga UMP berkaitan Kepimpinan dan pengurusan Korporat dari kaca mata Dato’ Ahmad Fuaad Kenali, Presiden & Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan UMW Holding Bhd serta sebagai Lembaga Pemegang Amanah Yayasan UMP.

Dijemput seluruh warga UMP untuk bersama-sama menyertai program ini. Penyertaan tuan/puan akan direkodkan di dalam sistem CPD.

Semoga dengan perkongsian ini dapat memberi input dan tambah nilai kepada setiap warga kerja UMP untuk meningkatkan kecemerlangan diri selaras dengan falsafah kegemilangan universiti.

Sekian, terima kasih.