Bersama Pn. Aziah Binti Adi, Champion EKSA, MAMPU
01 Oct 2021
01 Oct 2021
Aplikasi Zoom & Fb Pendaftar UMP,

Moh ikuti Siri Transformasi Eksekutif Perdana (STEP) secara dalam talian dengan perkongsian bertajuk Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA) : Prinsip, Prosedur Dan Amalan yang akan disampaikan oleh Puan Aziah Binti Adi (Pensyarah Cemerlang, Institut Aminudin Baki Genting Highlands) dan juga Champion EKSA, MAMPU (Trainer MAMPU) seperti ketetapan berikut:

Tarikh : 1 Oktober 2021 (Jumaat)

Masa : 10.00 pagi – 11.30 pagi

Aplikasi : Zoom

Link Zoom

Klik di sini

FB Live

Klik di sini

Objektif webinar diadakan adalah untuk mendapatkan tips berkaitan amalan Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA) yang berkesan untuk digunakan di tempat kerja.

Dijemput seluruh warga UMP untuk bersama-sama menyertai program ini. Penyertaan tuan/puan akan direkodkan di dalam sistem CPD.

Semoga dengan perkongsian ini dapat memberi input dan tambah nilai kepada setiap warga kerja UMP untuk meningkatkan kecemerlangan diri selaras dengan falsafah kegemilangan universiti.